8. Sınıf Üslü Sayılar - Kazanım Testi 3 - (Temel Kurallar ve Dört işlem)

8. Sınıf  ÜSLÜ SAYILAR

Temel Kurallar ve Dört işlem

 Kazanım Değerlendirme Testi 3



    



8. sınıf matematik konularından olan "ÜSLÜ SAYILAR" konusu ile ilgili hazırlanmış 15 sorudan oluşan 3. test çalışmasıdır. İçeriğinde Kazanım: 8.1.2.1. (Tam sayıların, tam sayı kuvvetlerini hesaplar, üslü ifade şeklinde yazar.) ve 8.1.2.3.  (Üslü ifadelerle ilgili temel kuralları anlar, birbirine denk ifadeler oluşturur.) ile ilgili sorular vardır. 





Arama Sözcükleri: 2016-2017 teog matematik, Üslü sayılar  Testi çöz, 8. sınıf üslü sayılarda toplama çıkarma çarpma ve bölme işlemi, üslü sayılar testi 2016-2017 Testi, 8. Sınıf Tam sayılarla dört işlem testi
Yorumlar:
iklan banner
Yasal:5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarı; İÇERİK ALINTILARI Fimatematik.com'un içeriği, şablonu, tasarımı ve site içindeki tüm dokümanlara ait hakları saklıdır. Sitede yayınlanan her içerik tamamıyla ücretsiz olup ticari amaçla kullanılması kesinlikle yasaktır. Sitede yer alan sayfalarda aksi belirtilmediği veya ispatlanmadığı sürece, site içindeki hiçbir doküman, sayfa, grafik, tasarım unsuru ve diğer unsurlar izin alınmaksızın kopyalanamaz, başka yere taşınamaz, kaynak gösterilmeden kesinlikle alıntı yapılamaz.